Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Στους κινηματογράφους από 21/10/2010

Resident Evil: Afterlife

Σκηνοθεσία: Paul W.S. Anderson
Σενάριο: Paul W.S. Anderson
Είδος: Δράση / Τρόμος /Επ. Φαντασία /Θρίλλερ

Πρωταγωνιστούν: Milla Jovovich (Alice), Ali Larter (Claire Redfield), Wentworth Miller (Chris Redfield),
Sienna Guillory (Jill Valentine), Spencer Locke (K-Mart), Shawn Roberts (Albert Wesker)

Υπόθεση: Σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων. Μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.

Διάρκεια: 97΄

Επίσημο site: http://www.residentevil-movie.com/


Επίσημο trailer:






The Town

Έτος Παραγωγής: 2010
Είδος: Αστυνομικό /Δράμα / Θρίλερ  
Διάρκεια: 125΄

Σκηνοθεσία: Ben Affleck
Σενάριο: Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard (βασισμένο στη νουβέλα "Prince of Thieves" του Chuck Hogan)

Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck (Doug MacRay), Blake Lively (Krista),  Jon Hamm (Adam Frawley),  Jeremy Renner (Jem), Chris Cooper (Stephen MacRay), Rebecca Hall (Claire),  Slaine (Gloansy),
Brian Scannell (Henry), Jeff Martineau (Car Driver)

Υπόθεση: Κάθε χρόνο, στην Βοστόνη, γίνονται περισσότερες από 300 ληστείες. Από μια γειτονιά της, το Τσάρλσταουν, προέρχονται οι περισσότεροι ληστές τραπεζών και αυτοκινήτων από οπουδήποτε αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας από αυτούς είναι ο Νταγκ ΜακΡέι (Μπεν Άφλεκ). Ο Νταγκ δεν είναι από την ίδια πάστα όπως τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του. Σε αντίθεση με εκείνους, είχε τη δυνατότητα να επιτύχει, τη δυνατότητα να ξεφύγει από το να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Αντίθετα, έγινε αρχηγός μιας συμμορίας αδίστακτων ληστών που περηφανεύονται πως κάνουν τις κομπίνες τους, χωρίς ποτέ κανείς να τους πιάνει. Η μοναδική οικογένεια του Νταγκ είναι οι συνεργάτες του στις ληστείες και κυρίως ο Τζεμ (Τζέρεμι Ρένερ), που παρότι επικίνδυνος και οξύθυμος, είναι ότι πιο κοντινό έχει ο Νταγκ σε αδερφό. Όλα όμως θα αλλάξουν στη δυναμική της συμμορίας, όταν στην τελευταία τους δουλειά, ο Τζεμ θα πάρει μαζί τους έναν όμηρο: την βοηθό διευθυντή της τράπεζας, Κλερ Κίσι (Ρεμπέκα Χολ). Όταν αργότερα ανακαλύπτουν ότι μένει στο Τσάρλσταουν, ο Τζεμ αρχίζει να ανησυχεί και να θέλει να μάθει, τι μπορεί να γνωρίζει. Γνωρίζοντας τα όρια του Τζεμ, ο Νταγκ θα αναλάβει δράση. Αρχίζει να παρακολουθεί την Κλερ, η οποία δεν έχει ιδέα ούτε ότι η πρώτη τους συνάντηση δεν ήταν τυχαία, ούτε ότι ο γοητευτικός αυτός άγνωστος που μπήκε στη ζωή της, είναι ένας από τους άνδρες που την είχαν τρομοκρατήσει λίγες μέρες πριν. Καθώς η σχέση του με την Κλερ μετατρέπεται σε ένα παθιασμένο έρωτα, ο Νταγκ συνειδητοποιεί πως θέλει να φύγει από τη ζωή που κάνει… από την πόλη του. Με τους ομοσπονδιακούς, όμως, πράκτορες και κυρίως τον Πράκτορα Φόλεϊ (Τζον Χαμ) στο κατόπι τους, ο Νταγκ αντιλαμβάνεται πως το να ξεφύγει δεν είναι εύκολο και, χειρότερο όλων, ότι τα «σκάγια» που προορίζονται για τον ίδιο, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή της Κλερ. Οι μόνες του επιλογές; Να προδώσει τους φίλους του ή να χάσει την γυναίκα που αγαπά.


Trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...