Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τα είκοσι πιο παράξενα περιστατικά της χρονιάς που πέρασε!



Ας δούμε παρέα είκοσι από τις πιο παράξενες και αληθινές ιστορίες που έγιναν μέσα στο έτος που πέρασε. Μερικές από αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο ταινίας! 




 20. Ιερή ηδονή
Την κατάνυξη των πιστών, που παρακολουθούσαν τη λειτουργία, διέκοψαν ασυνήθιστες κραυγές και αγκομαχητά σε εκκλησία της Γερμανίας.
Σύμφωνα με την Bild, το περιστατικό συνέβη σε καθολική εκκλησία στην περιοχή Rennershofen της Βαυαρίας, όταν ένας αστυνομικός αποφάσισε να κάνει έρωτα με την κοπέλα του στο υπερώο του ναού (εξώστης).
Μάλιστα, οι εραστές δεν προσπάθησαν καν να μην τους καταλάβουν, αφού σύντομα οι κραυγές τους, μπλέχτηκαν με τον λόγο του Θεού.
Ένας από τους πιστούς, ο οποίος άκουσε με λεπτομέρειες τα λόγια της ηδονής, δήλωσε ότι όταν άνθρωπος της εκκλησίας ανέβηκε στο υπερώο να δει τι συμβαίνει, έπιασε το ζευγάρι επ' αυτοφώρω.
Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας και η κοπέλα του, εμφανώς τρομαγμένη, έφυγε τρέχοντας, ένας πιστός τον αναγνώρισε και τον κατήγγειλε.
Ο ερωτύλος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε περίπτωση που κατηγορηθεί για παρεμπόδιση θρησκευτικής λατρείας είναι πιθανό να του επιβληθεί ποινή.
Ο ιερέας που τελούσε τη λειτουργία, δήλωσε βαθιά πικραμένος από το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πια σεβασμό στη θρησκεία".

19. Και όμως δεν είναι Έλληνας



Αν ισχυρίζεσαι ότι είσαι ανάπηρος και παίρνεις επίδομα, καλό είναι να μην βγάζεις φωτογραφία, χορεύοντας με μια μασκότ.Ένας Σουηδός καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή, όταν οι αρχές ανακάλυψαν μια φωτογραφία του, που τον έδειχνε να χορεύει σε πάρκο με ένα κουνέλι-μασκότ, την περίοδο που ήταν... ανάπηρος.Η αστυνομία βρήκε τη φωτογραφία του "ανάπηρου", μετά από έρευνα στο σπίτι του. Είχε προηγηθεί καταγγελία ενός γείτονα που προφανώς τον αγαπούσε πολύ.Υποτίθεται ότι ο 33χρονος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά μέσω της φωτογραφίας αποκαλύφθηκε μια καλοστημένη απάτη.Εκτός από τον ίδιο, καταδικάστηκαν ο πατέρας, η μητέρα και η αδερφή του, οι οποίοι τα γνώριζαν όλα και επωφελούνταν από τα επιδόματα.Ο άνδρας έλαβε από το 2005 μέχρι το 2009, περίπου 400.000 δολάρια σε επιδόματα και άλλες παροχές, τα οποία τώρα θα πρέπει να επιστρέψει.Ο 33χρονος υποστήριζε ότι χρειάζεται βοήθεια για να γυρίζει στο κρεβάτι, να τρώει και να μετακινείται και είχε προσλάβει ως βοηθούς τα μέλη της οικογένειάς του, που πληρώνονταν από την ασφάλεια.Παραδόξως ο γιατρός που τον είχε εξετάσει είχε δεχθεί ότι ο άνδρας ήταν ανάπηρος και δεν κατάλαβε την απάτη.


18. Η κατσίκα της οργής


Πολλές φορές στα στριπτιζάδικα, οι θαμώνες ξεπερνούν τα όρια, παραβιάζοντας την πολιτική του "δεν αγγίζουμε" και ζητώντας σεξ, χωρίς αυτό να περιλαμβάνεται στο... πρόγραμμα.
Στην ιστορία μας όμως εκτός ορίων δεν βγήκε κάποιος μεθυσμένος πελάτης, αλλά μια κατσίκα που εισέβαλε σε στριπτιζάδικο.
Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης Hank Piecura, το μαγαζί του, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Coachella (California), καταστράφηκε από ένα αφηνιασμένο ζώο τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο Piecura, βρήκε μια τζαμαρία σπασμένη, αίμα και γυαλιά στο πάτωμα και όταν είδε το υλικό της κάμερας ασφαλείας, διαπίστωσε ότι μια κατσίκα είχε μπει από την μπροστινή πόρτα.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, γύρισε όλη την περιοχή ρωτώντας αν κάποιος έχασε μια κατσίκα (για να πληρώσει και τη ζημιά), αλλά όλοι του απαντούσαν ότι δεν έχουν κατσίκες και πιθανότατα το ζώο το έσκασε από κάποια μακρινή φάρμα ή έπεσε από φορτηγό.
Το πώς έφτασε μέχρι εκεί είναι μυστήριο, αλλά αν έψαχνε για σεξ, καλύτερα να έμενε στη φάρμα, καθώς η κτηνοβασία, δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις αμερικανικές επαρχίες.




17. Το μέγεθος μετράει


Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Σιγκαπούρη στις μέρες της οικονομικής κρίσης και του ανταγωνισμού έχει καταλήξει σε μια στρατηγική μάρκετινγκ που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στα μπαρ, σε παγκόσμιο επίπεδο.Διαφημίζει το "boobs for booze". Πιο συγκεκριμένα επιβραβεύει τις γυναίκες με δωρεάν ποτά με βάση τα μεγέθη του στήθους τους.
Το κλαμπ OverEasy αντικαθιστά το παραδοσιακό "Ladies Night" με το "Fill My Cups" τέχνασμα όπου κάθε η γυναίκα με Α μέγεθος στήθους θα έχει ένα δωρεάν ποτό, B-δύο , C-τρία και τέλος κάθε γυναίκα με μέγεθος D μπορεί να διεκδικήσει ένα δωρεάν μπουκάλι βότκα. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται καν να δείξουν τα στήθος τους για να ζητήσουν δωρεάν ποτό. Η OverEasy χρησιμοποιεί ένα αρσενικό και ένα θηλυκό δικαστή να διαπιστώσει το μέγεθος κάθε γυναίκα.
Ο Cheryl Ho, εκπρόσωπος του OverEasy αναφέρει στην China Press «Δεν είμαστε σίγουροι αν τα στήθη με εμφυτεύματα θα επιβραβεύονται".
Είναι προφανές ότι ο "δικαστής μεγέθους στήθους" αναμένεται να γίνει μια από της πιο περιζήτητες δουλειές στην Ασιατική χώρα. Για όσους ενδιαφέρονται, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό να μπορούν να υποβάλουν βιογραφικά και πολίτες άλλων χωρών

16. Το φλερτ είναι περιττό



Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν άνδρες ντροπαλοί με τις γυναίκες και υπάρχουν και άλλοι που έχουν τον τρόπο να πλησιάζουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ο φίλος της ιστορίας μας δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Είναι μια κατηγορία μόνος του.Ο κύριος αυτός, βρισκόταν σε ένα γραφείο στο Fort Walton Beach, στην Φλόριντα, για προσωπική του υπόθεση, όταν θεώρησε ότι μια κοπέλα που εργαζόταν στο γραφείο τον κοίταζε ερωτικά και γενικά έδειχνε ενδιαφέρον για το άτομό του.Όταν λοιπόν η εργαζόμενη πήγε στην αίθουσα αναμονής για να φωνάξει τον κύριο, αυτός καθόταν σε έναν καναπέ και είχε βγάλει σε κοινή θέα το... εν στύση πέος του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει στην γυναίκα τον θαυμασμό του και ότι ήταν διαθέσιμος.Όταν έφτασε ο σερίφης της περιοχής βρήκε την κοπέλα ταραγμένη. Κατέθεσε ότι ο άνδρας της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και όταν εκείνη τρομοκρατήθηκε, ανέβασε το φερμουάρ και έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.Ο 30χρονος Δον Ζουάν συνελήφθη και όταν ρωτήθηκε για το... συμβάν, χαμογέλασε πονηρά και είπε ότι νόμιζε πώς η γυναίκα έδειξε ενδιαφέρον για το άτομό του γι' αυτό και προχώρησε στην επίδειξη. Όπως είπαμε, μια κατηγορία μόνος του.


15. Αθέμιτος ανταγωνισμός


Τις διαδικτυακές της γνώσεις εκμεταλλεύτηκε μία ανθοπώλις στη Νέα Ζηλανδία, για να αυξήσει τα κέρδη της και να υποσκελίσει τους ανταγωνιστές της. Η 40χρονη Κέντρα Ντρινκγουότερ, μπήκε στον χάρτη της Google και άλλαξε τα στοιχεία των ανταγωνιστών της, ώστε οι υποψήφιοι πελάτες να βρίσκουν μόνο το δικό της ανθοπωλείο. Η κατηγορούμενη παραποίησε τη διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνου, και άλλες χρηστικές λεπτομέρειες στη διαδικτυακή σελίδα πληροφοριών των ανταγωνιστών της στην επαρχία Χοκ Μπέι, σε τουλάχιστον 100 περιπτώσεις από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2009.Η ανθοπώλις, μητέρα δύο παιδιών, παραδέχθηκε στο δικαστήριο τις κατηγορίες και δήλωσε ότι άλλαξε τις λεπτομέρειες των διευθύνσεων των ανταγωνιστών της, έτσι ώστε η επιχείρηση που διευθύνει από το σπίτι της να είναι η μόνη που να μπορούν να βρουν οι πελάτες.Η "δαιμόνια" επιχειρηματίας, καταδικάστηκε σε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας, αν και κινδύνευε με φυλάκιση για παραποίηση στοιχείων με δόλο, θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και θα πάρει εκπαιδευτικά μαθήματα για εννέα μήνες.

14. Προίκα για τετράποδο


Ο Γούντυ Άλεν λέει ότι στο σεξ όλα επιτρέπονται, ωστόσο θα πρέπει όλοι να τραβάμε μια γραμμή όταν φτάνουμε στις κατσίκες. Ο Ρομπέρτο Μπενίνι πάλι στην ταινία "Μια νύχτα στη γη" είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.Δύο νεαροί από τη Μοζαμβίκη, αγνόησαν τον Άλεν και συμφώνησαν πλήρως με τον Μπενίνι, καθώς πιάστηκαν στα πράσα να δείχνουν την... αγάπη τους προς το συμπαθές τετράποδο.Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από την αστυνομία, κοντά σε ένα χωριό στην κεντρική Μοζαμβίκη. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε στο κρατικό ραδιόφωνο της χώρας ότι οι δύο άνδρες βίασαν το ζώο.Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι δύο ερωτύλοι δεν θα ξεμπερδέψουν με ένα απλό πρόστιμο, καθώς ο ιδιοκτήτης της κατσίκας ζητά να την αποκαταστήσουν με παραδοσιακό γάμο, καθώς την εξέθεσαν.Ο εισαγγελέας της περιοχής δήλωσε ότι θα διωχθούν σίγουρα για απόπειρα κλοπής του ζώου, καθώς το είχαν πάρει από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος όμως επιμένει ότι πρέπει να λάβει τη "λόμπολα", την προίκα που σύμφωνα με την παράδοση δίνει ο γαμπρός στα πεθερικά πριν τον γάμο.


13. Ταχύτατη εκμάθηση



Μια 13χρονη Κροάτισσα από την πολη Κνιν μετά από ένα ατύχημα έπεσε σε κώμα. Η μικρή λίγο καιρό πριν το ατύχημα είχε ξεκινήσει μαθήματα Γερμανικών ενώ παράλληλα έβλεπε γερμανικές σειρές στην τηλεόραση και προσπαθούσε να διαβάζει γερμανικά βιβλία. Η μικρή ξύπνησε από το κώμα, 24 ώρες μετά, εξακολουθούσε να είναι μια νεαρή Κροάτισσα η οποία, ωστόσο, είχε ξεχάσει εντελώς την μητρική γλώσσα της και μιλούσε άπταιστα τα Γερμανικά! Αυτή τη στιγμή, η 13χρονη βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης Σπλιτ όπου εξετάζεται από πλήθος ειδικών. Χαρακτηριστική της κατάστασης υπήρξε η δήλωση του ψυχιάτρου Mίχο Μίλας "τα παλαιότερα χρόνια αυτό θα θεωρείτο θαύμα, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει μια λογική εξήγηση απλώς δεν την έχουμε βρει ακόμη". Ανάλογη ήταν και η δήλωση διευθυντή του Νοσοκομείου Ντουζομίρ Μαρασοβίτς που είπε "Ποτέ δεν ξέρεις πότε αναρρώνεις από ένα τέτοιο τραύμα αλλά και πως αντιδρά ο εγκέφαλος. Έχουμε κάποιες θεωρίες για την ώρα όμως περιοριζόμαστε στα γεγονότα, γιατί πρέπει να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή του ασθενούς. "Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στις οποίες άνθρωποι "ξύπνησαν" από σοβαρή αρρώστια ή κωματώδη κατάσταση μιλώντας άλλες γλώσσες, ακόμη και βιβλικές γλώσσες της Βαβυλώνας ή της Αιγύπτου.

12. Το ατύχημα των (ανδρικών) ονείρων



Ένα σοβαρό και πολύ... ενδιαφέρον πρόβλημα υγείας απέκτησε μια 24χρονη από το Manchester, η οποία είχε ένα ατύχημα με το Wii την ώρα που έκανε γυμναστική.Η Amanda Flowers, ισχυρίζεται ότι από τη μέρα που έπεσε από τη βάση ασκήσεων του Wii, μετατράπηκε σε σεξομανή!Όπως δηλώνει η ίδια, η παραμικρή δόνηση, ακόμα και από έναν φούρνο μικροκυμάτων που ζεσταίνει το φαγητό, μπορεί να την "ανάψει".Η άτυχη (;) κοπέλα πήγε στο γιατρό ο οποίος την πληροφόρησε ότι με την πτώση έπαθε ζημιά σε κάποιο νεύρο, το οποίο της προκάλεσε σύνδρομο σεξουαλικής υπερδιέγερσης, κάτι που όμως δεν θα είναι μόνιμο.
Ξεκινάει με έναν μικρό πόνο χαμηλά και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλο μου το σώμα, για να καταλήξει σε έναν οργασμό που με συνταράσσει" δηλώνει η κα Flowers.

11. Χωρίς νερό μπορεί


Όταν τον ρωτούν πως επιβιώνει, απαντά με "πνευματική δύναμη" καθώς έχει να φάει από την ηλικία των 8. Λόγος για τον 82χρονο Ινδό Πραχλάντ Τζανί ο οποίος υποστηρίζει πως δεν έχει βάλει τίποτα στο στόμα του τα τελευταία 74 χρόνια!Το ερώτημα είναι πως ζει; Ο ίδιος , υποστηρίζει πως τον κρατά στη ζωή μια γυναικεία θεότητα η οποία τον τροφοδοτεί με τροφή μέσω μιας οπής που έχει στον ουρανίσκο του!Ο Τζανί έχει διχάσει τις τοπικές κοινωνίες άλλοι τον θεωρούν τον τρελό του χωριού και άλλοι θαύμα . Σήμερα επιστήμονες τον εξετάζουν σε κλινική του κρατιδίου Γκουτζαράτ. Στόχος τους είναι να βρουν το «μυστικό» του και εν συνεχεία, να το μεταβιβάσουν τόσο στους στρατιώτες όσο και στους απλούς πολίτες."Εάν επαληθευθούν όσα ισχυρίζεται, θα έχουμε τρομακτικές εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής , θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε, αντίξοες συνθήκες", σημειώνει χαρακτηριστικά o Δόκτωρ Ιλαβαζχάγκαν, διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.Οι ιατροί θα περιμένουν άλλες δυο εβδομάδες προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Τις έξι ημέρες που βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο δεν έχει φάει ούτε έχει πιει τίποτα αλλά παραμένει ακμαίος και υγιής αναφέρει το ιατρικό προσωπικό.


10. Το μαρτύριο του σαρωτή


Ο 44χρονος Ρολάντο Νεγρίν, υπάλληλος στην ασφάλεια του αερολιμένα του Μαϊάμι περνούσε κάθε μέρα από σαρωτή σώματος για λόγους ασφαλείας πριν πιάσει δουλειά.Μια άκρως συνηθισμένη διαδικασία για όλους τους υπαλλήλους. Ωστόσο, για τον 44χρονο η συγκεκριμένη διαδικασία τον έφερνε σε δύσκολη θέση αφού στο ολόγραμμά του φαινόταν ότι είχε μικρό πέος!Έτσι, το πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά μετατρεπόταν σε εφιάλτη με δεκάδες συναδέλφους να κάνουν ουρά για να τον δουν να περνάει από τον σαρωτή για να τον κοροϊδέψουν.Ώσπου ο 44χρονος δεν άντεξε άλλο τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη με αποτέλεσμα να χάσει την υπομονή του και να επιτεθεί σε έναν συνάδελφό του που το παράκανε. Μάλιστα του είχε στήσει καρτέρι στο πάρκινγκ και τον περίμενε να σχολάσει.Ο Νεγρίν συνελήφθη για βίαιη επίθεση σε συνάδελφό του και σύμφωνα με την αστυνομία ενώ τον χτυπούσε τον πρόσταζε να πέσει στα γόνατα και να του ζητήσει συγγνώμη. Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο τις προσβολές και ξέσπασε.


9. Το μυστήριο του τζακούζι



Φτάσατε επιτέλους στο 5άστερο ξενοδοχείο σας και μετά από την ταλαιπωρία του ταξιδιού θέλετε με τον καλό σας να χαλαρώσετε κάνοντας ένα μπανάκι στο τζακούζι του ξενοδοχείου μέχρι που βλέπετε ότι το τζακούζι είναι άδειο από νερό. Σκέφτεστε "τι γκαντεμιά, θα χάλασε" και αναβάλλετε τη χαλάρωση για αύριο. Μόνο που ούτε αύριο θα είναι γεμάτο.Την ίδια δυσαρέσκεια ένιωσαν και οι ένοικοι ενός ξενοδοχείου στη Βόρεια Αφρική όταν ολημερίς και ολονυχτίς γέμιζαν το τζακούζι που έμοιαζε να’ ναι τρύπιο!Ώσπου το μυστήριο λύθηκε και ο ένοχος πιάστηκε στα πράσα. Ο λόγος για μια ελεφαντίνα, στην οποίο έδωσαν το όνομα "Μπελάς", ο οποίος από τη δίψα του δεν άφηνε ούτε σταγόνα στο τζακούζι αλλά το στράγγιζε.


Η χαριτωμένη ελεφαντίνα είναι γνωστή στους ντόπιους για τη περιέργειά της αλλά κανείς δε φαντάστηκε ότι σχετίζεται με το ...προβληματικό τζακούζι. Για μέρες είχαν σπάσει το κεφάλι τους τι φταίει με το τζακούζι μέχρι που την έπιασαν στα πράσα.Οι ελέφαντες πίνουν πάνω από 200 λίτρα τη μέρα οπότε το να αδειάζει καθημερινά το τζακούζι ήταν για αυτή παιχνιδάκι.Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ανακουφίστηκαν που το τζακούζι δεν έχει χαλάσει και πλήρωσαν τον υδραυλικό που προσπαθούσε μερόνυχτα να βρει την διαρροή.


8. Καπνιστής από κούνια



Ο δίχρονος Ινδονήσιος ποζάρει μάγκικα στο φωτογραφικό φακό και τις κάμερες που τον αποθανατίζουν να καπνίζει το τσιγάρο του.Είναι μια σκηνή που προκαλεί θλίψη καθώς ο δίχρονος γιος ανθοπώλη καπνίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 40 τσιγάρα την ημέρα.Ο Μωάμεθ, ο πατέρας, του έδωσε το πρώτο του τσιγάρο όταν ο μικρός ήταν 18 μηνών. Σήμερα έχει εθιστεί στη νικοτίνη καθώς όπως φαίνεται κατεβάζει με μανία τον καπνό.Η 26χρονη μητέρα του Ντιάνα κλαίγοντας λέει "Έχει εντελώς εθιστεί. Αν δεν του δώσουμε τσιγάρο, το παίρνει μόνος του. Είναι μονίμως θυμωμένος και κτυπά το κεφάλι του στον τοίχο. Μου λέει ότι αισθάνεται ζάλαδα αν δεν καπνίσει".Ο 30χρονος πατέρας απαντά πιο "αρσενικά", "Μου φαίνεται αρκετά υγιής. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Ας καπνίζει όσο θέλει ",λέει χαρακτηριστικά.


7. Η χαμένη αθωότητα


Πέντε μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες μετά από τη συμμετοχή τους σε σεξουαλικά παιχνίδια. Τις 15χρονες κοπέλες κατέστησαν έγκυες συμμαθητές τους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού "ήλιος" ή "αστέρι" όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν τα παιδιά.Στο εν λόγω παιχνίδι τα κορίτσια ξάπλωσαν στο πάτωμα σχηματίζοντας κύκλο με τα κεφάλια τους ενωμένα και τα μάτια τους ερμητικά κλειστά ενώ τα αγόρια πέρναγαν με τη σειρά και επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους.Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι μαθητές νικητής ήταν όποιος κατάφερνε να... ολοκληρώσει τελευταίος.Αυτό το νοσηρό παιχνίδι, είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν έγκυες πέντε κοπέλες εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη γεννήσει.Ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση, αλλά οι γονείς δήλωσαν την απροθυμία τους να βοηθήσουν, καθώς φοβούνται τη διαπόμπευση. Η σεξουαλική αγωγή είναι ανύπαρκτη στο σχολείο και κανένας δεν θέλει να μιλήσει στα παιδιά για τέτοιου είδους θέματα με αποτέλεσμα πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στη χώρα.


6. Έπιασε 13αρι


Για κάποιους το 13 είναι γρουσούζικος αριθμός πόσο μάλλον εάν συνδυαστεί με τη Τρίτη ή την Παρασκευή.Όμως τι θα λέγατε εάν ήσασταν 13 ετών και στις 13:13 το μεσημέρι της Παρασκευής και 13 σας χτύπαγε κεραυνός; Τυχαίο; Μπορεί αλλά συνέβη σε ένα αγόρι από τη Βρετανία όταν βρισκόταν σε φεστιβάλ.Για καλή του τύχη, ωστόσο, επέζησε με λίγα εγκαύματα, ενώ την μοιραία σύμπτωση των γεγονότων παρατήρησαν οι τραυματιοφορείς ενώ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.Φαίνεται πως τα πολλά 13αρια μαζί ξορκίζουν το κακό ή έστω το αποδυναμώνουν.


5. Καυγάς λάθος στιγμή



Ένα τατουάζ στην πλάτη ήθελε ένας 25χρονος από το Ίπσουιτς με τα κινεζικά σύμβολα Γιν και Γιαν αντ' αυτού συγκλονισμένος ανακάλυψε ότι έχει ένα τατουάζ σαράντα εκατοστών με ένα πέος και ένα άσεμνο μήνυμα.Ο νεαρός την περασμένη τετάρτη αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε ένα διακριτικό τατουάζ στην πλάτη του με τα κινεζικά σύμβολα.Αποφάσισε λοιπόν να πάει στο σπίτι ενός 21χρονο ερασιτέχνη κατασκευαστεί τατουάζ στην πόλη Μπουντάμπα για να του το φτιάξει.Ο νεαρός ξεκίνησε να τη δημιουργία, αλλά αντί των κινεζικών συμβόλων ζωγράφισε ένα πέος και έγραψε ένα άσεμνο ανορθόγραφο μήνυμα.Είχε προηγηθεί διαφωνία των δύο ανδρών για κάποιο θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος, προσέβαλε τον "καλλιτέχνη".Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν ο 25χρονος επέστρεψε σπίτι του και ήθελε να δει το τατουάζ στο καθρέφτη. Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τη δημιουργία.Τώρα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό ώστε να το αφαιρέσει από την πλάτη του.Ο 21χρονος ερασιτέχνης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Ιπσουιτς στις 15 του προσεχή Νοέμβρη για να εξηγήσει τα ανεξήγητα....


4. Τόπλες κατά της κρίσης


Ήταν απεγνωσμένη, ήθελε με οποιονδήποτε τρόπο να σώσει την επιχείρησή της και να ζωντανέψει το κομμωτήριό της.Έτσι της ήρθε η φαεινή ιδέα. Να δημιουργήσει το Hotcuts, το κομμωτήριο στο οποίο καλλίγραμμες ζουμερές κομμώτριες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και το άρωμά τους, θα κούρευαν τόπλες τους πελάτες.Όλα αυτά συμβαίνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου με 60 δολάρια Αυστραλίας μπορείς να έχεις ένα όμορφο κούρεμα ( ποιος ενδιαφέρεται εκεί για το κούρεμα, κανείς δεν ξέρει) ένα μασάζ κεφαλιού και βεβαίως δωρεάν οφθαλμόλουτρο θαυμάζοντας τις γυμνόστηθες καλλονές που σε κουρεύουν.Το κομμωτήριο ανήκει στην Wojtek Wasilewski, μια μετανάστρια από την Πολωνία που ονομάζεται που σε εποχές οικονομικής κρίσης σκέφτηκε ότι καλύτερο για να σώσει την επιχείρησή της.Βεβαία υπάρχουν και επικριτές και αυτοί είναι οι συνάδελφοί της στη περιοχή καθώς, επειδή τους έχει πάρει όλη την ανδρική πελατεία, αντιδρούν δηλώνοντας ότι είναι επικίνδυνο για μια κομμώτρια να εργάζεται τόπλες καθώς οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο γυμνό σώμα.Όπως και να έχει πολύ από εμάς θα πηγαίναμε για ένα κούρεμα στο Hotcuts...




3. Πολύ σκληρή για να πεθάνει


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 114 φορές (!) έφτασε κοντά στον θάνατο μια γυναίκα στη νότια Ουαλία, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Και όλα αυτά μέσε σε... 30 ώρες.Η Ann Mintram μίλησε στην Dailymail για την κόλαση των ηλεκτροσόκ που της έκαναν οι γιατροί, καθώς η καρδιά της σταματούσε ξανά και ξανά.Το σώμα της γέμισε σημάδια, καθώς για περισσότερο από μία μέρα, γιατροί και νοσοκόμοι έδιναν μάχη για να την κρατήσουν ζωντανή.Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά της, η 55χρονη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που δεν σταμάτησαν να παλεύουν για να τη σώσουν.Η κα Mintram από το Waunfawr (νότια Ουαλία), χτυπήθηκε από το "Σύνδρομο του Ξαφνικού Θανάτου", που προκαλεί ανακοπή καρδιάς χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.Πρώτη φορά κατέρρευσε στο σπίτι της, ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση."Ένιωθα περίεργα όλη την ημέρα, αλλά το απέδωσα στην κούραση και την ηλικία. Βλέπαμε τηλεόραση με τον σύζυγό μου, όταν ο Dave διαπίστωσε ότι είχα λιποθυμίσει" δήλωσε η κα Mintram."Πέθανε" και επανήλθε στη ζωή για περισσότερες από 100 φορές, στην κλινική "Ysbyty Gwynedd" στο Bangor.Αργότερα, μεταφέρθηκε σε μια ειδική μονάδα για καρδιοπαθείς σε νοσοκομείο του Liverpool, όπου οι γιατροί την επανέφεραν, μετά από 10 ακόμα ανακοπές καρδιάς.

"Αυτό είναι το σχέδιο..."

Η 55χρονη μίλησε για πρώτη φορά για αυτό που της συνέβη τον περασμένο Απρίλιο και αποκάλυψε ότι το σώμα της κάηκε από τα ηλεκτροσόκ. Ανέφερε ότι κάθε φορά που ανακτούσε τις αισθήσεις της φοβόταν ότι δεν θα τα καταφέρει τελικά.Οι κόρες της Helen και Lorreta και ο γιος της Colin, ήταν στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των γιατρών.Κάποια στιγμή, μετά από τη 18η επαναφορά η Helen ρώτησε "ποιο ήταν το σχέδιο" για να ακούσει τον υπεύθυνο γιατρό να της λέει: "Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο"."Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρω. Φοβόμουν και το σώμα μου έμοιαζε να μην ανταποκρίνεται πλέον στα ηλεκτροσόκ" δήλωσε η κα Mintram.Μετά από 20 ώρες μάχης με το θάνατο, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και έτσι μπόρεσαν να τη μεταφέρουν σε ειδική κλινική στο Liverpool, όπου ακολούθησαν νέα ηλεκτροσόκ.Πλέον η 55χρονη έχει πάντα κοντά της έναν απινιδωτή σε περίπτωση που καταρρεύσει και ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή.Τους τελευταίους 12 μήνες δεν έχει πάθει καμία ανακοπή, ωστόσο υποφέρει από μετατραυματικό στρες και δεν μπορεί να κοιμηθεί με κλειστό φως."Όταν ξυπνάω στο απόλυτο σκοτάδι, φοβάμαι ότι μου συμβαίνει ξανά..." δηλώνει χαρακτηριστικά.

2. Το δέντρο που πληγώναμε



Φορούσε μόνο τις κάλτσες και τις μπότες του και είχε ένα μικρό κομμάτι καλωδίου τυλιγμένο γύρω από το... πέος του. Έτσι βρήκε νεκρό η αστυνομία τον 44χρονο μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Κέβιν Κίρκλαντ κάτω από ένα δέντρο κοντά στο σπίτι του στο Νιούπορτ.Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Κέβιν πέθανε από υποθερμία. Οι φλέβες του είχαν κοπεί κατά η διάρκεια της απεγνωσμένης προσπάθειας να βγάλει τις αυτοσχέδιες χειροπέδες με τις οποίες είχε δεθεί από το δέντρο!Ο Κέβιν είχε καταναλώσει επτά μπύρες, βότκα και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης με έναν φίλο του τη νύχτα πριν πεθάνει.Μετά την αναχώρηση του φίλου του επέστρεψε στο σπίτι του στο Νιούπορτ όπου έφτιαξε τις αυτοσχέδιες χειροπέδες του. Τις κατασκεύασε λιώνοντας ένα σκοινί το οποίο και πέρασε στους καρπούς του.Στη συνέχεια περπάτησε σε ένα ποταμάκι κοντά στο σπίτι του. Γδύθηκε και έδεσε τον εαυτό του στο δένδρο με τη βοήθεια του σχοινιού. Αλλά όπως όλα δείχνουν, θέλησε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο σπίτι του.Ο Κέβιν προσπάθησε μάταια να ξεφύγει. Τρόμαξε και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Στις οκτώ το πρωί ο Μαρκ Γκρίφιθς και η σύντροφός του Eλαίν Μπάθο τον άκουσαν.Ο κ. Γκρίφιθς είπε στον ανακριτή: "Άκουσα μερικά γρυλίσματα και βογκητά. Πήγα κοντά και τον ρώτησα. Είσαι καλά, τι συμβαίνει; ""Καλέσαμε την αστυνομία. Όταν τον τοποθετούσαμε κάτω στο έδαφος παρατήρησα ένα μικρό καλώδιο γύρω από τη βάση του πέους του."Ο Κέβιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

1. Στύση μέχρι θανάτου


Ένα σύμπτωμα κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σαμπάνια είχε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.Ο άτυχος άνδρας είχε στύση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.Όπως αναφέρει η Sun, o 55χρονος, μετά από επέμβαση 4 ωρών σώθηκε, αλλά η στύση αυτή ήταν και η τελευταία του, καθώς του προκάλεσε ανικανότητα.Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Avishek Mukherjee "όταν ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια, ήταν πλέον πολύ αργά".Ο γιατρός δήλωσε ότι ο 55χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε έξι ώρες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πεθάνει.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάνει χρήση του μπλε χαπιού, αλλά πιθανότατα έπασχε από οξεία μορφή πριαπισμού, που προκαλείται από δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος.Η ασθένεια εμποδίζει το αίμα να φύγει από τους όρχεις, κάτι που συμβαίνει για λίγο κατά τη διάρκεια της στύσης."Αν η στύση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα ή ακόμα και γάγγραινα στους όρχεις" πρόσθεσε ο δρ Mukherjee.Οι γιατροί τράβηξαν το αίμα από το επίμαχο σημείο και έτσι ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σώθηκε.

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...