Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πώς να γίνετε διαρρήκτης!

Ένα νέο βιβλίο, οδηγός για επίδοξους διαρρήκτες, κάνει πάταγο στην Ιαπωνία.
Σε καιρούς κρίσης και φτώχειας ένας επίδοξος Ιάπωνας κλέφτης, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως ευγενή και αθόρυβο διαρρήκτη, έγραψε βιβλίο δίνοντας συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να γίνει επιτυχημένος κλέφτης.
Μάλιστα ήδη τα πρώτα 10.000 αντίτυπα του βιβλίο με τίτλο "Επάγγελμα ληστής, ετήσιο εισόδημα 30 εκατ γιέν" έχουν εξαντληθεί τις πρώτες δέκα μέρες κυκλοφορίας του.
Ο Hajime Karasuyama, όπως είναι το ψευδώνυμο του καριερίστα διαρρήκτη, ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει την παράξενη δυνατότητα να μπορεί να  μαντεύει πού έχει κρύψει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τα χρήματα και τα πολύτιμα εν γένει αντικείμενά του και έτσι θέλει να δώσει μερικές συμβουλές στους επίδοξους ληστές, πως δηλαδή να παραβιάσουν ένα σπίτι και να φύγουν  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα μην αφήνοντας κανένα ίχνος.
Ο Karasuyama τονίζει ότι βγάζει περίπου 270,000 λίρες το χρόνο- από τι άλλο βέβαια, από τις διαρρήξεις που κάνει.
Μεταξύ άλλων, ο επαγγελματίας διαρρήκτης παρέχει λεπτομέρειες για την τέλεια διάρρηξη ενώ αποκαλύπτει ότι εάν τοποθετήσει κανείς ένα μεγεθυντικό φακό ενάντια στη κλειδαρότρυπα μπορεί να δει τι γίνεται μέσα στο σπίτι.
Παράλληλα, συμβουλεύει τους επίδοξους ληστές πως καλό θα ήταν να αγοράσουν ένα υβριδικό αυτοκίνητο καθώς είναι πιο αθόρυβα. "Έτσι, θα φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι", λέει.
Ο Karasuyama διηγείται  επίσης μερικές από τις θρυλικές ληστείες του όταν για παράδειγμα προσέλαβε έναν σοφέρ για να τον πάει στο υποψήφιο σπίτι που θα παραβίαζε ενώ ήταν ντυμένος με κοστούμι σαν αλλοτινός επιχειρηματίας.
"Δεν ήθελα να γίνω στόχος και έτσι επέλεξα μια εμφάνιση που δεν θα ήταν τόσο ύποπτη", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το βιβλίο πωλείται προς 1.200 γιεν ενώ ο εκδότης του αναφέρει πως το βιβλίο δεν απευθύνεται σε επίδοξους ληστές αλλά στους ιδιοκτήτες οι οποίοι οφείλουν να ξέρουν πως σκέφτεται ένας ληστής ώστε να προστατεύσουν καλύτερα τη περιουσία τους.
πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...