Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βρετανός αστυνομικός προκαλούσε επεισόδια σε πορείες....

Ποινικές ευθύνες έχει - σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές - ο Βρετανός μυστικός αστυνομικός, ο οποίος είχε διεισδύσει σε ομάδες ακτιβιστών στη χώρα.
Ο Κέννεντι κατηγορείται από τους Γερμανούς για τη διάπραξη δύο αδικημάτων τα οποία παραδέχθηκε ο ίδιος:
Το ένα στη Χαϊδελβέργη, κοντά στο Ροστόκ οπότε και συναντήθηκαν οι G8 το 2007. Αργότερα παραδέχθηκε μέχρι και εμπρησμό κοντέινερ, σε διαδήλωση στο Βερολίνο, όταν υποδυόταν τον ακτιβιστή, προκειμένου να προκαλέσει επεισόδια και συλλήψεις.
Ωστόσο δεν τιμωρήθηκε καθώς οι αρχές της χώρας γνώριζαν την ιδιότητά του.
Σύμφωνα με αξιωματικό της γερμανικής αστυνομίας, ο Κέννεντι είχε προσκληθεί να κάνει το ίδιο στο εκεί κίνημα ακτιβιστών, δηλαδή να εισχωρήσει και να γίνει μέλος του, ενώ ως μυστικός αστυνομικός ο οποίος εμφανιζόταν να είναι μέλος ακτιβιστών οικολόγων, εργαζόταν για τρεις διαφορετικές γερμανικές πολιτείες και για αυτό έκανε πέντε ταξίδια στη χώρα, από το 2004 μέχρι το 2009.
Οι αποκαλύψεις δημοσιεύονται στο γνωστό και έγκυρο περιοδικό Spiegel το οποίο υποστηρίζει πως ο Κέννεντι δεν έδρασε ως μυστικός αστυνομικός ο οποίος απλώς μετέφερε πληροφορίες από τους ακτιβιστές αλλά ως προβοκάτορας.
Ο Βρετανός ζούσε με διάφορα μέλη του "μαύρου μπλοκ" και κινήθηκε σε συνολικά 22 χώρες στην Ευρώπη, ανάμεσά τους η Ιταλία, η Ισλανδία και η Ισπανία.
Από την πλευρά της, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως για καθαρά λόγους ασφάλειας δεν μπορεί να αποκαλύψει τις συνθήκες συνεργασίας με μυστικούς αστυνομικούς άλλων χωρών.
Όμως, το γεγονός πως ο Κέννεντι δούλεψε για τρεις πολιτείες της Γερμανίας κάνει το Σπίγκελ να υποστηρίζει ότι ο Βρετανός εργαζόταν με συμβόλαιο, κατά μία έννοια, κατευθείαν από τη γερμανική κυβέρνηση.
Το θέμα είναι συν τοις άλλοις πως ο κύριος Κέννεντι παραβίασε μία σειρά νόμων της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που απαγορεύει ρητώς σε αστυνομικούς να δημιουργούν ερωτικές σχέσεις με άτομα τα οποία παρακολουθούν, διότι το έκανε και αυτό ο Βρετανός.  
πηγή : news247.gr
Εδώ απλά να υπενθυμίσουμε πως δικοί μας αστυνομικοί δε θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο αφου μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορηθεί κανένας.... Δε συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...