Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Περίεργοι Απόκοσμοι ήχοι: Μια προσπάθεια ερμηνείας για την προέλευση και τους παράγοντες πού τους δημιουργούν

Υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές, προερχόμενες από όλα τα μέρη του κόσμου. Βίντεο συνοδευόμενα από τους ήχους αυτούς ήδη κατακλύζουν το διαδίκτυο. Οι εντελώς απληροφόρητοι βέβαια αρνούνται την γνησιότητα τέτοιων φαινομένων και μιλάνε για..... καλοστημένες φάρσες.
Πολύ αμφιβάλλω όμως ότι παρακολούθησαν τις εκατοντάδες.... καταγραφές και βιντεοσκοπήσεις αυτών των απόκοσμων θορύβων.

Αν έβρισκαν την υπομονή και την πειθαρχία να το κάνουν θα είχαν παρατηρήσει ότι οι ήχοι είναι αρκετά παραπλήσιοι, παρόλο που καταγράφονται σε διαφορετικές, αρκετά μακρινές τοποθεσίες. Για αυτό ας αγνοήσουμε για λίγο την αναξιόπιστη και στενόμυαλη άποψη τέτοιων ανθρώπων και ας επικεντρωθούμε στα αίτια δημιουργίας τους. Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλές πιθανές, αληθοφανείς ερμηνείες.

Μερικοί κάνουν εικασίες για τεχνητούς ήχους πού προκαλούνται από συχνότητες πού εκπέμπει το H.A.A.R.P. Άλλοι μιλάνε ήδη για ‘’πρόβες’’ ηχητικών εφέ του Project Bluebeam (Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα). Την ολογραφική, θεατρική παράσταση πού προσμένουμε να παρακολουθήσουμε (με ασυγκράτητη ανυπομονησία) στον ουράνιο θόλο. Το έργο αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Τρισδιάστατες σκηνές πού σίγουρα θα συνοδεύονται από φαντασμαγορικά ηχητικά εφέ. Άρα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το σενάριο προέλευσης των θορύβων ιδιαίτερα βάσιμο και έγκυρο.

Πολλοί επίσης ισχυρίζονται, ότι τέτοιου είδους ήχοι προκαλούνται, εξαιτίας της διαδικασίας αυτό-επιδιόρθωσης της Γης. Είναι αρκετά πιθανό και άλλοι συγκάτοικοι- πλανήτες να παρουσιάζουν τέτοια συμπτώματα πού ίσως να σηματοδοτούν την επικείμενη κυκλική εναλλαγή, των κοσμικών εποχών. Πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι αυτοί οι μεταλλικοί θόρυβοι μοιάζουν με τους ήχους που λαμβάνουν από τους πλανήτες ραδιοτηλεσκόπια μέσω ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών;


Υπάρχει και μία άλλη κατατοπιστική εξήγηση για το φαινόμενο προς την οποία κλίνω και συμμερίζομαι περισσότερο, σε σύγκριση με όλες τις άλλες. Οι μεταλλικοί απόκοσμοι ήχοι δεν προέρχονται από τον ουρανό αλλά από το υπέδαφος. Και οφείλονται σε εργασίες πού πραγματοποιούνται για την επέκταση μυστικών -υπόγειων βάσεων.


Ερευνώντας το θέμα βαθύτερα και συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και περιγραφές από ανθρώπους που έχουν βιώσει το φαινόμενο από πρώτο χέρι καταλήγουμε στα εξής σημεία.


* Το φαινόμενο έχει την τάση να εκδηλώνεται στις ίδιες περιοχές, δεν είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για του κατοίκους αφού τα παράπονα πού δέχονται οι τοπικές αρχές αφορούν τις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες. Τέτοια περιστατικά δεν αναφέρονται για πρώτη φορά, οι αρχικές καταγγελίες μπορεί να έγιναν πριν πάμπολλους μήνες ή ακόμα, πριν από χρόνια, με όλες τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν την ίδια τοποθεσία.

* Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για μεταλλικούς ήχους προερχόμενους όχι από τον ουρανό, αλλά από το υπέδαφος. Όσο κοντύτερα βρισκόταν κάποιος στην εστία του ‘’βουητού’’ συμπέραινε πως οι δονήσεις παράγονταν υπογείως, αρκετά μέτρα (συνήθως χιλιόμετρα) από την εξωτερική επιφάνεια της Γης.

* Περιοχές, ευρέως γνωστές για τις υπόγειες μυστικές εγκαταστάσεις τους είναι επίσης περιβόητες στους ντόπιους και μη, για τους απόκοσμους εκκωφαντικούς θορύβους τους. Φαίνεται πως μεταξύ των δύο (βουητά και μυστικές βάσεις) υπάρχει άμεση σχέση.

* Ο θόρυβος είναι περισσότερο ευδιάκριτος τις νυχτερινές ώρες παρά την ημέρα. Όχι επειδή αυξάνεται η ένταση του, αλλά γιατί μειώνονται οι εξωτερικές ηχητικές παρεμβολές. Ιδιαίτερα την νύχτα, πού επικρατούν λιγότερα ‘’παράσιτα’’ είναι ευκολότερο για το ανθρώπινο αυτί να τον εντοπίσει.

* Βιώσαντες του φαινομένου ισχυρίζονται ότι το βουητό ακούγεται δυνατότερα στο εσωτερικό των σπιτιών παρά έξω. Ίσως γιατί οι δονήσεις ‘’παγιδεύονται’’ στα τοιχώματα του σπιτιού. Κάτι πού μαρτυράει πώς η εστία του ήχου βρίσκεται στο υπέδαφος.

* Κάθε φορά που διαδραματίζονται τέτοια περιστατικά, εκτός από το βουητό, μάρτυρες περιγράφουν ταυτόχρονες σεισμικές δονήσεις, άλλοτε μικρής κλίμακας και άλλοτε εντονότερες. Τα συμπτώματα δηλαδή, πού αναφέρουν οι κάτοικοι, ‘’μιμούνται’’ τα συμπτώματα μιας σεισμικής δραστηριότητας. Το έδαφος να δονείται, παράθυρα να κροταλίζουν, ξύλινες σκάλες να τραντάζονται κ.α. Μάλιστα σε μία επαρχιακή πόλη στην περιοχή του Οντάριο (Καναδάς) το βουητό και οι σεισμικές δονήσεις ήταν τόσο ισχυρές πού το Υπουργείο Φυσικών Πόρων του Καναδά αποφάσισε (έπειτα από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοίκων) να εγκαταστήσει σε στρατηγικά σημεία ειδικά διαμορφωμένους σεισμογράφους ώστε να συλλέξουν στοιχεία και να μετρήσουν την ένταση των σεισμικών κυμάτων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανωτέρω μαρτυρίες και αναφορές φαίνεται πως το σενάριο περί επέκτασης και κατασκευής υπόγειων βάσεων-κρησφύγετων είναι και το πιθανότερο. Και γιατί όχι; Ιδιαίτερα τώρα, πού διανύουμε μια εκρηκτική περίοδο (πολιτικά και διπλωματικά), με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο να διαφαίνεται στον ορίζοντα και τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Σαφώς και οι ανώτερες προνομιούχες τάξεις της Ελίτ θα προετοιμάζονται, ώστε να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε περίπτωση πού ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος. Καθώς προβλέπουν ότι θα λάβει, ανεξέλεγκτες διαστάσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...