Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Περίεργοι ήχοι στην ατμόσφαιρα του πλανήτη!!!

Εδώ και λίγες μέρες, περίεργοι ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη χωρίς ορατό λόγο ύπαρξης τους.

Ήχοι που πρωτοεμφανίστηκαν τον Αύγουστο του 2011, αλλά τότε σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα.
Βουδαπέστη Ουγγαρία, Auckland Νέα Ζηλανδία, Aalborg Δανία, Μόντρεαλ - Edmonton - Conklin Καναδάς, Κίεβο & Odessa Ουκρανία, Curitiba Βραζιλία, Minnesota - New Jersey - Κολοράντο - Σικάγο - Οκλαχόμα - Ντιτρόιτ - Louisiana - Φλόριντα ΗΠΑ, Taipei Ταϊλάνδη, Μόσχα & Krasnodar Ρωσία, Γλασκόβη Σκοτία, Αγγλία, Τσεχία, Σουηδία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Μαλαισία... και οι καταγραφές συνεχίζονται!

Από τι προκαλούνται αυτοί οι ήχοι; Κανείς δεν ξέρει...

Τι θα αποκαλύψουν στη συνέχεια; Θεωρίες υπάρχουν πολλές..., απόδειξη καμία!

Επιστήμονες, ερευνητές, γεωλόγοι και οι αρχές κάθε τόπου ψάχνουν αδιάκοπα να βρουν την απάντηση, αλλά ως τώρα οι προσπάθειες τους παραμένουν άκαρπες. Οι διάφορες φήμες που διαρρέουν προκαλούν ‘’πλανητικό τρόμο’’! Τι όμως πραγματικά συμβαίνει;

Παγκόσμιας κλίμακας φάρσα; Προειδοποίηση της Γαίας για γεωλογικές αναστατώσεις; Μια επικείμενη μετακίνηση τον μαγνητικών πόλων; Επίθεση από εξωγήινους σαν αυτή του ‘’War of the Worlds’’; Αόρατοι ιπτάμενοι δίσκοι; Ενεργοποίηση των καταστροφικών όπλων ‘’Blue beam’’ ή ‘’HAARP’’; Εσωγήινοι;... Ή η αρχή του αναμενόμενου τέλους του κόσμου; Κανείς δε γνωρίζει... ακόμα!


Οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν εχθές σε όλη την Κόστα Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης «Αποκάλυψης»;
Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους.


Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.


Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.

Το περίεργο αυτό βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο στην Ουκρανία. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.

Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.

Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News.




Όλοι οι περίεργοι... ήχοι που ακούστηκαν σε ένα video!!!! 
Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ που ακούστηκαν από το..πουθενά σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά το 2011, σε μια συλλογή που έγινε απο Ουκρανούς μετά το απίστευτο των ήχων που έλαβαν χώρα στην Ουκρανία!



----------------------------------------------
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...