Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πρόστιμο σε όσους δηλώσουν ελληνική καταγωγή στην απογραφή της Αλβανίας!

Η αλβανική κυβέρνηση, παρά τις αρχικές υποσχέσεις, προέβη σε αλλαγές στο ερωτηματολόγιο, αλλά και στην επιβολή προσκομμάτων στη διαδικασία, ακόμη και προστίμων, με σκοπό να δυσχεράνει την καταγραφή της ελληνικής καταγωγής πολιτών και να αποθαρρύνει όσους θέλουν να δηλώσουν Έλληνες.
Η πιο κραυγαλέα αντιδημοκρατική παρέμβαση είναι η επιβολή προστίμου ύψους 100.000 λεκ (700 ευρώ) σε όσους δηλώσουν ψευδή στοιχεία.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο "Τύπος της Κυριακής", το καθεστώς Χότζα είχε αλλάξει σκόπιμα την εθνικότητα των πολιτών ελληνικής καταγωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι Βορειοηπειρώτες που θα δηλώνουν ότι είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ είναι καταγεγραμμένοι στα κατάστιχα Χότζα ως Αλβανοί, θα πληρώνουν πρόστιμο για δήλωση "ψευδών στοιχείων".
πηγή : news247.gr

Σχόλιο : Αφήνουμε συστηματικά ομογενείς μας να δέχονται πόλεμο ενώ οι ίδιοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την καταγωγή τους, τη γλώσσα τους και όλα όσα πιστεύουν... Σαν χώρα δεν έχουμε κάνει ποτέ τίποτα για τους ομογενείς τη στιγμή που δεχόμαστε την ύπαρξη μειονοτήτων που εφευρίσκουν τα γειτονικά κράτη στα εδάφη μας... Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει... να ακούσει... να μάθει... 
Καταστρέφουν μεθοδικά την Ελλάδα και τους αφήνουμε... Καταστρέφουν και ότι ελληνικό έχει μείνει εκτός Ελλάδος... Κι εμείς; Απλά φερόμαστε ρατσιστικά απέναντι σε ανθρώπους που έχουν περάσει τα πάνδεινα και συνεχίζουν να δηλώνουν Έλληνες... 
Αλήθεια τι έχουν να πουν για αυτό στο υπουργείο εξωτερικών; Αλλά μάλλον μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν τους χρειαζόμαστε αυτούς τους Έλληνες.... Μην κακοφαίνεται σε κανέναν όταν αυτοί οι άνθρωποι θα δηλώσουν Αλβανοί στην καταγωγή... Αποδείξαμε με χίλιους τρόπους ότι δεν τους θέλουμε λες και έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε το πόσο Έλληνας ή Αλβανός νιώθει κάποιος... Η Ελλάδα ακόμα μια φορά πληγώνεται και κανείς δεν κάνει κάτι...Έτσι κι αλλιώς σε λίγο και εμείς θα είμαστε μουσουλμανική μειονότητα, «μακεδονική» μειονότητα» και πάει λέγοντας...Όλοι διεκδικούν από εμάς και εμείς δίνουμε... 
Θέλετε σύγχρονους ήρωες; Μάθετε για αυτούς που έμειναν Έλληνες σε ξένο κράτος...Είτε στην Αλβανία είτε στην Τουρκία είτε οπουδήποτε. Αν ρωτήσετε ομογενείς θα μάθετε πολλά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...