Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Έχετε δει ποτέ αυτόν τον άνθρωπο στον ύπνο σας;

Θέλω να τονίσω ότι είμαι εξαιρετικά δύσπιστος απέναντι σε παραφυσικά φαινόμενα και μυστήρια αλλά ομολογώ ότι πάντα με γοήτευαν όπως μια καλή ταινία ή ένα βιβλίο. Το ενδιαφέρον για μένα σε αυτό το βίντεο είναι η σκέψη να ψάξουν για τον άγνωστο άνθρωπο των ονείρων! όλοι μας έχουμε δει άγνωστα πρόσωπα στον ύπνο μας που θεωρούσαμε δικά μας. Τα υπόλοιπα στο βίντεο. Επαναλαμβάνω δεν υιοθετώ τις απόψεις απλά τις παραθέτω!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...