Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Alcatraz: Έρχεται η νέα σειρά του FOX σε παραγωγή του J.J. Abrams

Σε μια εποχή όπως είναι η σημερινή που η ελληνική τηλεόραση ψυχορραγεί, η αμερικάνικη αποτελεί μια λύση. Σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 16/01/12 έρχεται η καινούρια σειρά του J.J. Abrams μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX με τίτλο "Alcatraz". Τι λέτε; Θα επαναλάβει την επιτυχία του LOST;

Απολαύστε το καταπληκτικό trailer και ετοιμαστείτε!!!




Υπόθεση: Όταν στην αστυνόμο του San Fransisco, ντετ.Rebecca Madsen (Sarah Jones), ανατίθεται μια φρικιαστική υπόθεση ανθρωποκτονίας, ένα δακτυλικό αποτύπωμα την οδηγεί σε έναν σοκαριστικό ύποπτο: τον Jack Sylvane (Jeffrey Pierce), έναν πρώην έγκλειστο του Alcatraz, ο οποίος πέθανε πριν δεκαετίες. Δεδομένου του οικογενειακού της ιστορικού-τόσο ο παππούς της όσο και ο αναπληρωτής θείος της Ray Archer (Robert Forster) ήταν φύλακες στη φυλακή-το ενδιαφέρον της Madsen έλκεται αμέσως. Και όταν ο αινιγματικός ξερόλας κυβερνητικός πράκτορας Emmerson Hauser (Sam Neill) προσπαθήσει να εμποδίσει την έρευνά της, εκείνη αφοσιώνεται με πείσμα. Η Madsen προσεγγίζει τον "ειδικό" του Alcatraz και φαν των κόμικς , Dr. Diego "Doc" Soto (Jorge Garcia) για να ενώσουν μαζί τα κομμάτια του παζλ των ανεξήγητων γεγονότων. Οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι ο Sylvane όχι μόνο ζει, αλλά και περιφέρεται ελεύθερος στους δρόμους του San Fransisco, αφήνοντας πτώματα στο πέρασμά του. Και περιέργως, δεν έχει γεράσει καθόλου από τότε που ήταν στο Alcatraz, τότε που η φυλακή διοικούνταν από τον σιδηρό διευθυντή Edwin James (Johny Coyne) και τον αδυσσώπητο υποδιευθυντή Ε.Β. Τiller (Jason Butler Harner). H Madsen και ο Soto διστακτικά συνεργάζονται με τον πράκτορα Hauser και την τεχνικό του Lucy Banerjee (Parminder Nagra) προκειμένου να σταματήσουν το εκδικητικό δολοφονικό γλέντι του Sylvane. Ερευνώντας την ιστορία του Alcatraz, τις κυβερνητικές συκγαλύψεις και την κληρονομιά της Rebecca, η ομάδα εν τέλει θα ανακαλύψει ότι ο Sylvane αποτελεί απλά ένα μικρό κομμάτι μιας μεγαλύτερης, μοχθηρής απειλής του παρόντος. Για λίγο μπορεί να είναι ο πρώτος, αλλά σύντομα γίνεται σαφές ότι ο Sylvane δεν θα είναι ο τελευταίος έγκλειστος που θα επανεμφανιστεί από το Alcatraz. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Madsen και ο Soto θα μάθουν ότι ο πράκτορας Hauser ήξερε για την μυστική ιστορία της φυλακής και περίμενε την επιστροφή των κρατουμένων. Ο Soto θα δει ιδίοις όμασι την δουλειά της ζωής του-την ιστορία του Alcatraz-να παίρνει σάρκα και οστά. Kαι η Madsen θα αναγκαστεί να κρατήσει τον (επίσης αστυνομικό του San Fransisco) αρραβωνιαστικό της Jimmy Dickens (Santiago Cabrera) μακρυά από την άκρως απόρρητη υπόθεση, καθώς βλέπει ό,τι ήξερε για το οικογενειακό της παρελόν να καταρρέει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διατηρήσει ασφαλή την πόλη από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της ιστορίας.(πηγή: alcatraz-gr)

Εδώ θα βρείτε το ελληνικό blog της σειράς Alcatraz:  alcatraz-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...