Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

10 παράξενες ιστορίες!


10 – Εξωγήινο μωρό βρέθηκε σε αγροτική φάρμα στο Μεξικό!

Η Μεξικανική τηλεόραση αποκάλυψε μια σχεδόν απίστευτη ιστορία ότι το Μάιο του 2007, ένα μωρό εξωγήινο, βρέθηκε ζωντανό από έναν γεωργό στο Μεξικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το Bild.com. However, μετά την ανακάλυψη ο γεωργός πνίγηκε σε ένα χαντάκι από το φόβο του.
Είναι πραγματικά εξωγήινος ή απλά μια επιμελημένη απάτη για να δώσει εξηγήσεις στον μυστηριώδη θάνατο; Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι, παρόλο που παρουσιάζει παρόμοιες αρθρώσεις με του ανθρώπου, ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά μιας σαύρας! επίσης τα δόντια του, δεν έχουν ρίζες σαν τους ανθρώπους.
Οι επιστήμονες είπαν ότι το πλάσμα ήταν πολύ ευφυέστατο. Σύμφωνα με την έκθεση του Bild.com υπάρχουν συχνές θεάσεις UFO στην περιοχή όπου βρέθηκε το πλάσμα. Ίσως να έμεινε πίσω σκόπιμα από εξωγήινους!



09 – Ορειβάτες βρήκαν τον θάνατο από άγνωστες δυνάμεις!

 Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς αφού έφυγε η σκηνή τους την νύχτα, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ενώ είχαν κατασκηνώσει σε ένα βουνό στις 2 Φλεβάρη του 1959!
Έξι βρέθηκαν νεκροί, λόγω υποθερμίας,  ενώ ο ένας πέθανε από σοβαρή ζημιά στο κρανίο. Δύο άλλοι πέθαναν από κατάγματα στο στήθος, που οφείλονται σε ακραία άγνωστη δύναμη!
Μια γυναίκα ακόμη βρέθηκε με ξεριζωμένη την γλώσσα της!
Βρέθηκαν υψηλές δόσεις ραδιενεργής μόλυνσης πάνω τους, αν και η πηγή παραμένει άγνωστη.
Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο χιόνι, με ίχνη από δικές τους πατημασιές μόνο και βγήκε το συμπέρασμα ότι είχαν εγκαταλείψει την σκηνή τους, η οποία βρέθηκε σκισμένη από μέσα από τους ίδιους.


08 – Εξωγήινες μορφές εμφανίστηκαν σε τοίχο στον Καναδά! 

Σύμφωνα με το εξωτερικά μέσα ενημέρωσης δύο ανεξήγητες εικόνες εξωγήινων μορφών,  εμφανίστηκαν σε ένα κομμάτι του τοίχου σε κάποια νότια πόλη του Καναδά.
Από τις εικόνες το σχήμα των εξωγήινων είναι πολύ σαφής. Η Caron, μια κάτοικος της περιοχής, είδε αρχικά το μυστηριώδες συμβάν και αισθάνθηκε πολύ παράξενα, και στη συνέχεια συνειδητοποιώντας τι έβλεπε κατάλαβε ότι έμοιαζαν πολύ με εξωγήινους. 






07 – Το ιπτάμενο αυτοκίνητο στο Google earth

Τον Ιανουάριο του 2006, το πρώτο «ιπτάμενο αυτοκίνητο» ήταν ένα στίγμα στο Google Earth στο σημείο Walter στην εύπορο νοτιοδυτικό προάστιο Περθ της Bicton.
Το δεύτερο «ιπτάμενο αυτοκίνητο" βρέθηκε από την υπηρεσία δορυφορικών εικόνων του Google κοντά σε ένα προαστιακό πάρκινγκ στις παρυφές του Περθ.

Η εικόνα του μυστηριώδες αυτοκινήτου εντοπίστηκε στο Google Earth από μια ιστοσελίδα. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο κοντά σε σπίτια και σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και φαίνεται να είναι κυμαινόμενο, φαίνεται μια σκιά στο έδαφος  από κάτω.










 06 – Αστροναύτης σε γλυπτική καθεδρικού ναού, που χτίστηκε πριν 1100 χρόνια! 

Μέσα στον υπέροχο καθεδρικό ναό Ieronimus της Ισπανίας, που χτίστηκε από τον Επίσκοπο de Salamanca το 1102 μ.Χ., μεταξύ των συναρπαστικών  γλυπτών των μυθικών ζώων και των αγίων, θα βρούμε και αστροναύτες της NASA...









05 – Τεράστια ίχνη ποδιών στην Πολωνία!

Ένας Πολωνός τράβηξε κατά λάθος πλάνα από το «τέρας με τα τεράστια πόδια» κατά την αναρρίχηση του στα βουνά. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι ή είναι μια  απόδειξη από μια καταπληκτική ανακάλυψη ή ένα περιπετειώδες αστείο. Στην έκθεση του ο Κοβάλσκι, (ο αυτόπτης μάρτυρας), είπε ότι το τέρας κρύβονταν πίσω από ένα βράχο, πριν τον δει και τρέξει μακριά!





04 – Ένα τεράστιο φίδι ή φωτογραφικό τρυκ;

Η Daily Telegraph του Λονδίνου γέμισε  το πρωί της Παρασκευής με φωτογραφίες από αναγνώστες, για την εμφάνιση ενός τεράστιου φιδιού σε ένα τροπικό ποτάμι, λέγεται ότι είναι κάπου στην Νοτιοανατολική Ασία στο νησί της Βόρνεο, «ξεσηκώνοντας  μεγάλη ανησυχία μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων."















03 – Φάντασμα σε φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο;

 Ένα κορίτσι στην Αμερική βρήκε τυχαία σε μια φωτογραφία της ανιψιάς της, που τράβηξε από το κινητό της τον Αύγουστο του 2009, την εικόνα της γιαγιάς της, η οποία είχε πεθάνει το 1990.
Η φωτογραφία εξετάστηκε από ειδικούς και αποδείχτηκε η γνησιότητα της.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς το πρόσωπό της εμφανίζεται στη φωτογραφία. Ήταν Φάντασμα;













02 -  Δακρύζει το Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ;

Τον Ιούλιο του 2002, τα δάκρυα σαν νερό "έπεφταν" σε μια πέτρα από το περίφημο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ.
Ορισμένοι προσκυνητές είπαν ότι το νερό έπεφτε από μια πέτρα και ότι είχε διατηρηθεί ένα σχήμα σαν ορθογώνιο.
Μια ομάδα αρχαιολόγων υποστήριξε, ότι ήταν έκκριση από φυτά, και όχι νερό μετά από έρευνα που έκαναν.
Ωστόσο, δεν μπορούσαν να δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα,  γιατί δεν υπήρχαν τα ίδια σημάδια σε άλλες πέτρες και γιατί διατηρούνται σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.





01 – Στόλος φάντασμα στα νερά της Σιγκαπούρης! 

Σύμφωνα με την Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας, ο πιο τεράστιος και μυστηριώδης «στόλος φάντασμα» είχε εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης. Ο αριθμός των πλοίων είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των σκαφών και των δύο αμερικανικών και βρετανικών πλοίων του ναυτικού.
Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ύπαρξη προσώπων και εμπορευμάτων στα πλοία.
Κάποιοι λένε ότι αφέθηκαν εκεί  από πτώχευση των ναυτιλιακών πρακτορείων από την παγκόσμια οικονομική κρίση.



πηγή : stoklari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...