Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Δείτε στους κινηματογράφους από 02/02/2012"

CHRONICLE (ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ)
Σκηνοθεσία: Josh Trank
Πρωταγωνιστούν: Dane DeHaan (Andrew Detmer), Alex Russell (Matt Garetty),
Michael B. Jordan (Steve Montgomery) Michael Kelly (Richard Detmer),
Ashley Hinshaw (Casey Letter), Bo Petersen (Karen Detmer) Anna Wood (Monica)

Υπόθεση: Τρεις φίλοι και συμμαθητές του γυμνασίου κάνουν μια απίστευτη ανακάλυψη που θα τους οδηγήσει να αναπτύξουν υπερφυσικές δυνάμεις. Καθώς μαθαίνουν σταδιακά να ελέγχουν τις καινούργιες τους ικανότητες οι ζωές τους αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, και οι ίδιοι να κυριεύονται από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.





*****************

CARNAGE (Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ)
Σκηνοθεσία: Roman Polanski
Πρωταγωνιστούν: Jodie Foster (Penelope Longstreet), Kate Winslet (Nancy Cowan),
Christoph Waltz (Alan Cowan), John C. Reilly (Michael Longstreet)

Υπόθεση: Υπόθεση: Ένας καυγάς ανάμεσα σε δύο παιδιά περίπου έντεκα χρονών, σε μια συνοικιακή παιδική χαρά. Πρησμένα χείλη, σπασμένα δόντια... οι γονείς του "θύματος" καλούν τους γονείς του "θύτη" στο σπίτι τους, για να τα βρουν. Τα ευγενικά πειράγματα δίνουν τη θέση τους σε κοφτερά υπονοούμενα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια οι γελοίες αντιφάσεις και οι τραγελαφικές προκαταλήψεις των τεσσάρων γονιών. Κανένας από αυτούς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…


*****************

ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
Πρωταγωνιστούν: Aντώνη Καφετζόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στέργιογλου

Υπόθεση: Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Μια μέρα αποφασίζει να γίνει δίκαιος. Θα αθωώνει όλους αυτούς που έπεσαν στο έγκλημα επειδή δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει έναν άνθρωπο. Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Η Δώρα είναι ο άνθρωπος του οποίου τη βοήθεια χρειάζεται ο Σωτήρης. Κι ενώ δεν της περισσεύει η συμπόνια, ο Σωτήρης την νιώθει σαν το μοναδικό του σύμμαχο. Η «άδικη» Δώρα θα σώσει τον «δίκαιο» Σωτήρη;



*****************

THE MUPPETS
Σκηνοθεσία: James Bobin
Πρωταγωνιστούν: Jason Segel (Gary), Amy Adams (Mary),
Chris Cooper (Tex Richman),  Rashida Jones (Veronica Martin)
Steve Whitmire (Kermit / Beaker / Statler / Rizzo / Link Hogthrob / The Newsman (voice))
Eric Jacobson (Miss Piggy / Fozzie Bear / Animal / Sam Eagle / Marvin Suggs (voice))
Dave Goelz (Gonzo / Dr. Bunsen Honeydew / Zoot / Beauregard / Waldorf / Kermit Moopet (voice))
Bill Barretta (Swedish Chef / Rowlf / Dr. Teeth / Pepe the Prawn / Bobo / Muppet Gary (voice))
David Rudman (Scooter / Janice / Miss Poogy / Wayne (voice))
Matt Vogel (Sgt. Floyd Pepper / Camilla / Sweetums / 80's Robot / Lew Zealand / Uncle Deadly / Roowlf / Crazy Harry (voice))
Peter Linz (Walter (voice))

Υπόθεση: Τρεις φαν των Μάπετ ανακαλύπτουν πως ο Τεντ Ρίτσμαν θέλει να κατεδαφίσει το θέατρο που δόξασαν τα Μάπετ. Έτσι, ο Γκάρι, η Μαίρη κι ο Γουόλτερ βάζουν μπρος να βρουν ένα προς ένα τα Μάπετ που ζουν χώρια εδώ και χρόνια. Ο Κέρμιτ ζει σε έπαυλη, ο Γκότζο είναι υδραυλικός, ο Φόζι παίζει σε μπάντα, η Δις Πίγκι είναι εκδότρια του γαλλικού Βογκ και το Άνιμαλ κάνει αποθεραπεία πάνω στον θυμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...