Προσωπικό μήνυμα του διαχειριστή

Το ΣΤΑΥΡΟ-ΛΕΞΟ είναι προσωπική δουλειά ετών ολόκληρων (ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2010!) και σαν παιδί μου θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει γνώσεις, παιδεία και απόψεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν πρωτίστως εμένα τον ίδιο. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει για Σταύρου Λέξις, επομένως η υπογραφή μου βρίσκεται παντού σε αυτό το blog.
Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ο χρόνος μειώθηκε και τα ενδιαφέροντά μου αυξήθηκαν. Απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια και η συγγραφή μπήκε στη ζωή μου. Τα πρώτα μου έργα είναι ήδη εκεί έξω. Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα των εκδόσεών μας, καθώς και την προσωπική μου σελίδα ως συγγραφέας. Σας περιμένω να συναντήθουμε σε όποιο από τα ταξίδια αυτά προτιμάτε.
Με παρηγορεί πως η επιλογή μου για διαχρονικά άρθρα από το διαδίκτυο ήταν σωστή, καθώς τόσα χρόνια μετά το ενδιαφέρον μένει αμείωτο από εσάς για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ενισχύει το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπάω.

Σταύρος

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες έφτιαξαν βιοκαύσιμο από τηγανέλαιο! (Αξίζει να το διαβάσετε)

Το 10% της συνολικής κατανάλωσης ντίζελ µπορεί να καλύψει η παραγωγή βιοντίζελ από τηγανέλαια. Αυτό υποστηρίζει η ερευνητική οµάδα του Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), η οποία έχει αναπτύξει τεχνολογία για την παραγωγή βιοντίζελ, δεύτερης γενιάς, από τηγανέλαια. Οι ερευνητές του κέντρου, οι οποίοι απέσπασαν το β’ βραβείο καινοτοµίας στον διαγωνισµό «Η Ελλάδα καινοτοµεί» που διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΕΒ και η Eurobank, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια έρευνας για να καταλήξουν στη συγκεκριµένη, παγκοσµίως καινοτόµο τεχνική. 

Είσαι ό,τι δηλώσεις! (βίντεο)

Τελικά δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα αυτό το ρητό! Στο παρακάτω βίντεο ένας καθημερινός άνθρωπος προσλαμβάνει σωματοφύλακες και φωτογράφο και κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη, σε σημεία από τα οποία είχε περάσει και το ίδιο πρωί. Οι αντιδράσεις; Δείτε το βίντεο! Πάντως έχει ελπίδες να γίνει πλέον κανονικός διάσημος!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκάλα ιστορικός δίνει στοιχεία για την Μικρασιατική καταστροφή!


Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης.
Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνας Αντιστράτηγος επιβεβαιώνει συνωμοσίες!

Το παραθέτω σαν είδηση που μου έκανε εντύπωση κι όχι επειδή συμμερίζομαι τις απόψεις του. Ο καθένας από εμάς ας κρίνει τα λεγόμενα του όπως θεωρεί καλύτερα. Η θέση του κάνει ενδιαφέρουσα τη συνέντευξη όμως δεν παύει να είναι ακόμα ένας άνθρωπος με τις απόψεις του. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...